Hieronder een bloemlezing uit de reacties die ik na workshops en trainingen heb ontvangen.


 

”Wieke is enthousiast, kundig, weet veel en vertelt het met gemak en op begrijpelijke toon.”

”Geweldig enthousiast, dat enthousiasme slaat over op een ieder.”

”Ik voel me verrijkt door je presentatie over Kidblog.
Het lijkt me een kans voor onze organisatie, om hiermee ervaringen op te doen met onze leerlingen.”

”Ik was benieuwd hoe we uitleg gingen krijgen over het Digibord. Zou het saai zijn, veel tekst, weinig interactie??
Inmiddels ben ik razend enthousiast en is mijn eerste quiz van Kahoot klaar en wordt het zo “gelanceerd”!!!!!!!
Thinglink is mijn volgende stap om mijn lessen aantrekkelijker, speelser, enz. enz. te maken. ” 

Training SSONML Venlo


”Door deze cursus ben ik beter op de hoogte van wat mediawijsheid is. Heb er over gelezen en gesprekken met collega’s gehad. Vooral veel geleerd door de hulp van Wieke.”

”Ik ben gewoon heel blij met jou geweest dat je mij gewoon individueel hebt kunnen ondersteunen. Want dat zijn altijd voor mij waardevolle momenten dat er iemand zegt kom ik help je even. Ik kom even bij je zitten, ik kom naast je zitten, en dan gaan we het zo doen.”

 Teamscholingstraject Stichting Rijdende School Geldermalsen


”Ik heb heel veel aan Wieke gehad, ik heb met de software Prowise leren werken. Ik zou nu niet meer zonder beamer of elektonisch bord kunnen werken… Ik heb de smaak helemaal te pakken. Ik heb ontdekt wat ICT in de les mogelijk maakt en wil er gretig gebruik van maken. Het is een andere manier van werken en dit vind ik boeiend.
Het leren werken met Prowise heeft een nieuwe wereld voor mij open gemaakt. Dit heb ik allemaal aan Wieke te danken. Wieke is een goede docent. Ze ging steeds in op mijn eigen wensen en behoeftes, ze wist meteen hoe ze me moest begeleiden en zelfvertrouwen geven. De persoonlijke hulp en begeleiding die ik van Wieke mocht ontvangen maken dat ik veel verder ben gekomen. Bovendien durf ik veel meer aan!
De samenwerking met Wieke vond ik schitterend. Ze dacht mee, waardoor ik snel verder kon.
Bovendien, als er een specifiek probleem zich voordeed, nam Wieke meteen contact op met Prowise. Prowise werkte zo goed mee dat het probleem opgelost werd en Wieke gaf me dat à la minute door of regelde het op mijn account.
Het was dus een enorm goed initiatief om Wieke aan te nemen om ons te helpen. Bovendien, het feit dat je in je eigen tijd bij haar terecht kon was voor mij zeer prettig. 

Heel hartelijk bedankt, Wieke, voor alles!

“Om de prowise borden uitgebreider te gebruiken ben ik door Wieke op een prettige manier bij de hand genomen. Als digibeet ben ik nu in staat om een startpagina te maken. Zij heeft heel geduldig mij steeds te woord gestaan. Belangrijker nog, mij gestimuleerd om meer van het prowise bord te willen weten.
Om de eerste drempelvrees wat weg te nemen kwam van haar de vraag om in mijn les te mogen mee kijken hoe ik het bord ging gebruiken en om de knelpunten die ik tegen zou komen meteen te kunnen tackelen. Ik heb dat als prettig ervaren, want als het niet lukt ben je gauw geneigd af te haken. Aan de andere kant kon Wieke zien waar bij mij de hiaten zaten.

Wieke, dank je wel ik voelde me veilig in jouw deskundig handen.”

 Coaching on the job traject LVO Parkstad Heerlen. Docenten Grotius College


 

6 thoughts on “Referenties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *